ALANYA DELFZIJL

ALANYA DELFZIJL Turks & Italiaans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2100 beoordelingen
3 dec 2019 om 20:25 Had zelf een foutje gemaakt bij bestellen, nogmaals sorry. Eten was prima, top zoals altijd. Tot de volgende keer.
3 dec 2019 om 12:45 Hier 2x lamachun besteld. Een uurtje moeten wachten op de bestelling. Echter kreeg ik na het nuttigen last van de buik. Na 3 uur werd ik en mijn vriendin zo misselijk dat we beide herhadelijk moesten overgeven. Wij vermoeden voedselvergiftiging!
1 dec 2019 om 20:05 de bestelling was ruim op tjjd en erg lekker
30 nov 2019 om 20:39 Slecht eten was koud aardappelschijfjes nog rauw en pizza koud en bodem niet gaar. Had er heen gebeld zegt om het te melden wordt er geroepen dat ik niet moet zeuren. Maar prima voor ons niet weer
30 nov 2019 om 20:33 waardeloos. Eten bijna koud en 2 uur gewacht, Was eerste keer, nooit meer
30 nov 2019 om 13:34 Het was weer smullen ,hartelijk dank!
30 nov 2019 om 0:46 Super snel bezorgd! Ik had besteld. En knipperde 3 x met mijn ogen en de bestelling was er al. Het was heerlijk echt een aanrader!
29 nov 2019 om 22:22 Alanya echt een aanrader! Normaal geef ik geen reviews. Maar ik ken de eigenaar al jaren. En het maakt niet uit of je daar eten ophaalt of laat bezorgen. Het is gewoon altijd goed! Vriendelijk personeel..Ik ben al jaren een vaste klant! En dat blijf ikook
27 nov 2019 om 20:25 Bezorging was prima! Precies op tijd. Eten viel een beetje tegen. Waren grote stukken vlees, beetje droog. Eten lag zwaar op de maag. Buikpijn.
26 nov 2019 om 20:41 De app gaf aan 60 minuten bezorging, in werkelijkheid bijna 120 minuten moeten wachten op een doordeweekse avond, belachelijk lang, doen we niet weer, kan in dezelfde tijd naar Amsterdam rijden.
25 nov 2019 om 21:48 2 minuten voor de bezorgtijd werd ons een mail gestuurd ,dat het nog 30 minuten vertraging had. En dat op een maandag avond. En we hadden al een uur gewacht.
25 nov 2019 om 13:55 Top als altijd. Ze hadden zelfs aan extra cola gedacht die ze een paar weken eerder vergaten terwijl het al een paar weken geleden was en ik er niks over had gezegd. Want ach, kan gebeuren. Dank Alanya!