ALANYA DELFZIJL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4047 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Delfzijl. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 23:38 Sausjes vergeten. Eten was goed.
29 nov 2022 om 23:48 De pizza Hawaii en de pizza Fantasia waren heerlijk!
29 nov 2022 om 19:57 Als je een pizza zalm bestelt voor € 10 mag je toch op zijn minst verse zalm er op verwachten, in plaats van zalm uit blik.
28 nov 2022 om 21:28 Prima bezorgtijd
28 nov 2022 om 19:30 Er heeft minstens een half uur in beeld gestaan van de food tracker dat de bezorger elk moment kon bezorgen....
27 nov 2022 om 20:32 Veel te lang moeten wachten op het eten.
27 nov 2022 om 19:47 Bezorgtijd ingesteld op 17:30 , 16:15 kwamen ze het al bezorgen
27 nov 2022 om 13:17 Absolut wiederlichste Pizza in meinem Leben 30€ verbrannt
24 nov 2022 om 0:54 Te zout en de mayo was 1 klonten massa ik durfde het niet te gebruiken.
23 nov 2022 om 22:53 zoveelste keer dat het mis gaat. eerst loop je gvd 2 uur op eten te wachten terwijl er staat 40-60 minuten. kan je bellen krijg je te horen''half uurtje''is het eten eindelijk binnen is de kapsalon koud en de pizza vebrand. geld weggooien. wtf man???
23 nov 2022 om 22:44 Was lekker en snel bezorgd super
23 nov 2022 om 21:35 2 uur moeten wachten op het eten op een woensdag, dus het excuus van "de drukke zondag" gaat hier niet op. Na de melding 'uw bezorging wordt zo geleverd' duurde het nog een 70 minuten voor er daadwerkelijk werd aangebeld. Eten was wel goed heet.